My Flock :P

Line

οφείλουμε ν' αποχωρούμε όταν καταλάβουμε, αλλά δεν οφείλουμε να καταλαβαίνουμε πάντα.. By Adis

Lines

Αν δεις μια φορά το φως μετά κλείνεις τα μάτια σου και αυτό ειναι εκεί και σε κοιτάζει και να θέλεις... δεν μπορείς... είναι εκεί μέσα σου για πάντα. By Παραθυρο Ψυχης
Thursday, February 11, 2010

Εδω και μια μιαμιση ωρα βλεπω την ταινια, και θελω να πω μερικα πραγματα για αυτην.

Βαριεσαι, εισαι στο σπιτι και πραγματικα ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ της βαρεμαρας, τοτε παρε ενα βιβλιο και διαβασε το. Εκτος και εαν θες να λες στους φιλους σου οτι αντεξες και εκατσες να δεις μια ταινια με τρεις γκομενες που χτυπιουνται, γλιφονται, βριζονται, βρεχονται? Οο?

Οκ η ταινια ειναι καλη, δεν μπορω να πω.... Για σοφτ Τσοντα ειναι πολυ καλη αλλα καπου στον δρομο χαθηκε και προσπαθησε να γινει περιπετεια, με τα πιο τρελο φθηνιαρικα εφε, το μονο που με εκανε να γελασω μεχρι τωρα ειναι τα ακυρα, πραγματικα ακυρα ηχητικα εφε, ολα τα υποληπα μου υπενθημιζουν την σκεψη που εκανα οταν κατεβαζα την ταινια, "μπορει να ειναι καλη ταινια, απλως το trailer να ηταν αποτυχημενο"

NOT!!! οπως λεει και ο Ali G...

στην τελικη αξιζει να το δεις εαν θες να δεις 2 γκομενες με στηθος γεματα σιλικονη (ειλικρινα δεν ξερω εαν εχουν η οχι αλλα εμενα δεν με χαλασε το θεαμα χΔ)  να παλευουν επι 10 λεπτα για να σκοτωσει η μια την αλλη. και επειδη ειπα ηδη πολλα θα κανω μια περιλιψη.

απιστευτα ηχητικα εφε, τσοντε εμφανισεις, σεξουαλικα υπονοουμενα στο 70% της ταινιας, παρατεταμενες σκηνες μαχης που φτανουν την μιση ταινια. και τα εφε στις μαχες ειναι τοσο απιστευτα που θες να αφησεις την ταινια να παιζει και να πας για τσιγαρο.

15 λεπτα ακομη για να τελειωσει η ταινια και θα σας πω την γνωμη μου χΔ

ξεχασα να πω οτι στην ταινια θα δειτε τον πολυξεχασμενο Ηρακλη (κεβιν σορμπο) και τον φιλο του που δεν θυμαμαι πως την λενε λολ, επεισης θα δειτε την γαβριελα απο την ζηνα (αλλα η ζηνα δεν υπαρχει πουθενα στην ταινια :( σκετη απογοητευση) απ οτι φαινετε ολοι αυτοι οι ηθοποιοι κλεινουν συμφωνιες για ταινιες σαν πακετο λολ.

και στο τελος γινετε οτι ακριβως θα πιστευεις στην μεση της ταινιας...
δειτε το trailer 
trailer 2

ΥΓ: ololololololololololololololololololo μολις βρηκα και την ζηνα. ΟΚ πασο...

0 comments:

About Me

My Photo
Liani
πολυ ρωτανε το τι γινετε στο κεφαλι μου, πιστεψτε με ουτε εγω ξερω το τι γινετε. At The Moment : Prossesing Food For The Mind
View my complete profile

MM

Useless Anime Info

Episodes Anime Hours
6 Golden Boy 2H44m
12 Code E 4H
12 Devil May Cry 4H
13 Elfen Lied 4H20m
15 DNA² 5H
25 AirGear 8H20m
25 Final Fantasy Unlimited 8H20m
25 Berserk 8H20m
26 Claymore 8H40m
26 TriGun 8H40m
26 Neon Genesis Evangelion 8H40m
37 DeathNote 12H20m
50 Code Geass 16H40m
51 Kiba 17H
51 Full Metal Alchemist 17H
95 SamuraiX 33H
150 Naruto Shippuden 33H
220 Naruto 73H20m
250 Bleach 83H20m
total = 373 hours and 44 minutes
Image Hosted by ImageShack.us