My Flock :P

Line

οφείλουμε ν' αποχωρούμε όταν καταλάβουμε, αλλά δεν οφείλουμε να καταλαβαίνουμε πάντα.. By Adis

Lines

Αν δεις μια φορά το φως μετά κλείνεις τα μάτια σου και αυτό ειναι εκεί και σε κοιτάζει και να θέλεις... δεν μπορείς... είναι εκεί μέσα σου για πάντα. By Παραθυρο Ψυχης
Saturday, June 2, 2012




τωρα καθομουν και εκανα τσιγαρο.
και σκεφτομουν το πως θελω να βρω ενα mod manager για το skyrim το οποιο θα ειναι ταυτοχρονα ευκολο οπως το NMM αλλα την ιδια στιγμη να ειναι το ιδιο καλο στο να κανει managing τα mods.

μετα απ αυτη την σκεψη μεταπηδησα στην σκεψη για τον χαρακτηρα που εχω στο παιχνιδι και το πως θελω να τελειωσει και το οτι δεν εχω τελειωσει το παιχνιδι.

μετα σκεφτηκα οτι τωρα τελευταια δεν παιζω ιδιετερα γιατι δεν εχω ορεξη. ομως αναρωτιθηκα γιαιτ δεν εχω ορεξη?

γιατι λειπει ο Sive. οταν ειμαι γυρω του θελω να παιξω παιχνιδια ομως τωρα που ειναι κρητη δεν εχω ορεξη.

την ιδια στιγμη σκεφτηκα οτι δεν θελω να παιξω γιατι ειναι τσαμπα χρονος.

1:τωρα που ολοι λειπουν δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.
2:οταν ειμαι με τον Σιβε θελω να παιξω παιχνιδια.
3:και μετα πεταχτηκε στο μυαλο μου μια φραση που μου εχει πει η μητερα μου για το πως οταν ο πατερας μου μελετουσε για την ακροαση στην ΚΟΘ ειχα ενα break-through (δεν θυμαμαι την λεξη στα ελληνικα :Ρ) στην μουσικη.
οταν αρχισα να σκεφτομαι για αλλα παραδειγματα βρηκα ενα ακομη.
4: οταν ειμαι γυρω απ τον αδη (και εχει ορεξη :Ρ) θελω να γραψω μουσικη μαζι του

και μετα κατεληξα και ειδα ενα pattern (δεν θυμαμαι την λεξη στα ελληνικα τωρα :Ρ)

οταν ειμαι γυρω απο ατομα επιρεαζομαι. (για μερικα ατομα ειναι αυτονοητο και πιθανοτατα να θεωρουν χαζο το να το καταλαβενω τωρα. ομως και εγω το ξερω το θεμα ομως ειναι αλλου)
γενικα ξερω οτι επιρεαζομαι παρα-πολυ ευκολα στα παντα.

ομως τωρα σκεφτομαι το εξης

εαν επιρεαζομαι απο αυτους τους ανθρωπους τοτε ισως ξερω τον λογο γιατι αυτο τον καιρο δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα απολητως.

χτες η προχτες ημουν στο δωματιο μου και εβλεπα anime (γιατι δεν ειχα κατι αλλο να κανω και ειλικρινα γιατι δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα)
σε καποια στιγμη εστριψα ενα τσιγαρο και πηγα να το καπνισω.
οταν τελειωσα ξαναγυρισα και ηθελα να πιω κατι ομως επειδη προσπαθω να πινω οσο το δυνατον λιγοτερο γαλα (γιατι απ οτι ανακαλυψα το γαλα σε μεγαλες ποσοτητες προκαλει καρκινο του προστατη [και ειλικρινα δεν θελω να καταληξω στα 70 μου με μια σακουλα και ενα σωληνακι στην ουριθρα μου {το εχω δει και δεν ηταν... ας πουμε οτι δεν θελω να καταληξω ετσι :Ρ}] δεν μπορω να πω οτι ειναι σιγουρο ακομη αλλα δεν θελω να παρω ρισκο :Ρ)
τελος παντων αντι για γαλα εβαλα ενα ποτηρι νερο και ακουμπισα στον παγκο-νεροχιτη της κουζινας.
και οσο επινα κοιτουσα την τηλεοραση.
Ο πατερας μου εβλεπε μια σειρα που ειχε αγορασει σε dvd.
και οπως τελειωνα το ποτηρι τα ματια μου περασαν απ τον καναπε και ειδα τον πατερα μου.

ηταν ξαπλωμενος στο πλαι με τα ακουστικα, ενα ποτηρι μπυρας. τα ματια του στην οθονη.

αυτη η εικονα που ειδα του πατερα μου μπροστα στην τηλεοραση  να βλεπει μια σειρα-ταινια που εχει ξαναδει σε dvd μου αποτηπωθηκε στο μυαλο.

...που θελω να καταληξω...
θυμασαι εκει που ελεγα οτι οτι ειδα patterns?
εκει που περνουσε το μυαλο μου απο τα 4 παραδειγματα ειδα ενα ακομη και τρομαξα.

ολοι αυτη η κατασταση που περιεγραψα πριν.
εαν αντικαταστησεις την τηλεοραση με την οθονη του υπολογιστη μου.
τις ταινιες-σειρες με τα anime που βλεπω.
την μπυρα με το γαλα(που εχω τις περισσοτερες φορες διπλα μου για 2 δεκαλεπτα :Ρ)
και το σαλονι με το δωματιο μου
tada!
a perfect match (lol)

και να που βρεθηκε το μυαλο μου να τρεχει μεσα στον τρομο του.
εαν επιρεαζομαι ετσι απο τους ανθρωπους γυρω μου (κατι που σκεφτηκα τωρα που γραφω την προταση - ναι ξερω οτι μπορει πολυ απλα να ριχνω το φταιξιμο το δικο μου στον πατερα μου για την ανικανοτητα,τεμπελια, βαρεματα ομως ακου λιγο ακομη) τοτε γιατι να μην το εκμεταλευτω?


εαν επιρεαζομαι απ τον πατερα μου στο να μην κανω τιποτα, απ τον αδη για την μουσικη, τον σιβε για τα παιχνιδια και την μουσικη γενικα για την διαθεση μου (που ειναι πολυ γνωστο σε ολους :Ρ)
τοτε πολυ απλα πρεπει να βρω εναν ανθρωπο που να επιρεαζομαι απο αυτον στο να μην καθομαι.
tada!

ομως...
οσο και να ακουγεται οτι θα εκμεταλευομαι τον αλλον που πιθανοτατα να σκεφτει καποιος στην ουσια αυτο που μπορεις να δεις απο τα παραδειγματα ειναι οτι επιρεαζομαι μονο απο συγκεκριμενα ατομα.

ο πατερας μου, αδης, σιβε, μητερα
εαν κοιταξεις ολους αυτους τους ανθρωπους εγω προσωπικα τους εχω κοντα μου δηλαδη εγω τους βλεπω σαν τους ανθρωπους που θα ετρεχα εαν ειχα καποιο προβλημα.

αρα δεν μπορει να δουλεψει η θεωρια μου παρα μονο εαν το ατομο που θα πρεπει να με επιρεασει θα ειναι σε διαφορετικο "group" απ οτι αυτοι οι ανθρωποι. και οταν λεω "group" εννοω οτι αυτα τα 4 ατομα που προειπα τα εχω ζησει. εαν δεν υπολογισεις την μητερα μου και τον πατερα μου με τον αδη εχουμε ζησει χαλκιδικη, μερικα χρονια απο "σαπουνοπερα" και μερικες ιδιες ιδεες στο γραψιμο. Με τον σιβε, απο μισος σε "αγαπη" (και οχι δεν πηδιομαστε non of dat shit :P [οχι οτι θα σου ελεγα οχι Sive-sama {xD οταν το διαβασει αυτο θα κανει μια φατσα "Οο?! /terror mode activated" XD rofl}), εχουμε δουλεψει μαζι για 3 μηνες και βλεπαμε ο ενας την φατσα του αλλουνου και πραγματικα εκεινοι οι 3 μηνες ηταν απλως καταπληκτικοι ΧΔ

με λιγα λογια πρεπει να δεθω πραγματικα με εναν ανθρωπο ο οποιος θα με επιρεασει στο να κανω αυτα που δεν κανω τωρα.
πραγμα δυσκολο >.>

γιατι ειμαι αντικοινωνικος ΧΔ και παραξενος και δυσκολος σαν χαρακτηρας και σπαστικος πολλες φορες ΧΔ

αλλα για καποιο λογο υπαρχουν ανθρωποι γυρω μου που θελουν να με κανουν παρεα...
ειλικρινα η ανθρωπινη ψυχολογια ειναι ενα τοσο πανεμορφο πεδιο.
(note to myself: must read more phycology books :P)
αυτα.
και οποιος καταλαβε καταλαβε :Ρ


ja mata ne :P

ΥΓ: αρα τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βγω στον κοσμο και να βρω εναν ανθρωπο να δεθω ΧΔ (πρεπει να ετοιμασω ενα σχοινι, μερικα μετρα απο αυτοκολητη ταινια και ισως καμια μαυρη κουκουλα ΧΔ)

1 comments:

Jade said...

"αρα τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βγω στον κοσμο και να βρω εναν ανθρωπο να δεθω ΧΔ (πρεπει να ετοιμασω ενα σχοινι..."
υποκλείνομαι!
Γέλασα τόσο πολύ (μόνος μου) που παραλίγο να ξυπνήσω τον αδερφό μου! xD


Είναι καλό που σκέφτεσαι και αναλύεις τόσο πολύ γιατί έτσι μπορείς να αποφύγεις η να ξεπεράσεις καταστάσεις.. Τα 'χουμε ξαναπεί έτσι κι αλλιώς πάνω σ' αυτό το θέμα εμείς..
Το περίεργο είναι πως, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι με ανάλογα προβλήματα δεν αναλύουν έτσι (οπότε μπορείς να δικαιολογήσεις την όποια κατάσταση τους μ' αυτό), εσύ αναλύεις, αλλά δεν κάνεις τίποτα γ' αυτό, για ν' αλλάξεις κάτι.. Η τουλάχιστον έτσι δείχνεις..
Λες ότι δε θες μεγαλώνοντας να γίνεις όπως ο πατέρας σου, ένας άνθρωπος που είναι δουλειά-σπίτι, καναπές, μπύρα, tv και ύπνος.. Και τι κάνεις γ' αυτό?? Ένας λόγος παραπάνω που όπως είπες βλέπεις τον εαυτό σου σε ανάλογη κατάσταση ήδη!
Φίλους έχεις, αλλά όπως βλέπεις δεν μπορείς να ζεις πάντα δίπλα τους. Και όταν θα φεύγουν εσύ θα κάνεις διάλειμμα ζωής?.. Γενικά θέλω να πω πως, καλώς η κακώς δε μπορείς να ζήσεις τη ζωή κάποιου άλλου. Το όποιο ταλέντο σου πρέπει να κοιτάξεις να το εκμεταλευτείς, επειδή εσύ θα το θες όμως, όχι επείδη θα έχεις ένα Sive, η έναν Άδη δίπλα σου να σε σπρώχνει.. Και όλο αυτό προϋποθέτει κόπο. Πρωσοπικό καθαρά. Και μετά έρχεται και η ομαδική απόλαυση (και η δικαίωση για τους κόπους σου φυσικά)..
Όπως είπες το πως είσαι δεν έχει και πολύ σημασία γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος να θέλει να σου κάνει παρέα για το όπως είσαι. Αυτόν πρέπει να ψάξεις να βρεις. Αυτήν. Γενικά αυτούς να ψάχνεις. Αλλά ψάξε, κινητοποιήσου, ζόρισε λίγο τον εαυτό σου και βρες τρόπους να μπεις σε κύκλους με νέους ανθρώπους. Δε ξέρω πως, αλλά ξέρω πως πάντα υπάρχει κάποια λύση για όλους. Googlαρέ το στην τελική! xD
Και βρες τι σ' αρέσει πάνω απ' όλα να κάνεις. Κάτι που να μπορεί να χέσει και χρήμα εννοώ. Ίσως αν έβρισκες και μια δουλειά να σε βοηθούσε. Είναι όπως και να το κάνουμε μια ασχολία, έχει λεφτά (που πάντα χρειάζονται) και θα έχει και νέους ανθρώπους όπου ίσως κάτι σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

..Λέω και εγώ ιδέες τι να κάνω? xD Όσα και να σου πω πάντως, μόνο στα λόγια μπορώ να βοηθήσω. Αλλά το νόημα είναι στις πράξεις, που είναι καθαρά δικό σου θέμα..

Peace n' Love_)_
cheers!

About Me

My Photo
Liani
πολυ ρωτανε το τι γινετε στο κεφαλι μου, πιστεψτε με ουτε εγω ξερω το τι γινετε. At The Moment : Prossesing Food For The Mind
View my complete profile

MM

Useless Anime Info

Episodes Anime Hours
6 Golden Boy 2H44m
12 Code E 4H
12 Devil May Cry 4H
13 Elfen Lied 4H20m
15 DNA² 5H
25 AirGear 8H20m
25 Final Fantasy Unlimited 8H20m
25 Berserk 8H20m
26 Claymore 8H40m
26 TriGun 8H40m
26 Neon Genesis Evangelion 8H40m
37 DeathNote 12H20m
50 Code Geass 16H40m
51 Kiba 17H
51 Full Metal Alchemist 17H
95 SamuraiX 33H
150 Naruto Shippuden 33H
220 Naruto 73H20m
250 Bleach 83H20m
total = 373 hours and 44 minutes
Image Hosted by ImageShack.us